Onderhoud tuin Brabant

Onderhoud tuin Brabant nodig? Regio Brabant

Christel Goossens Tuindesign helpt u met het onderhouden van de tuin regio brabant

U wil dat de tuin volledig voor u wordt bijgehouden? Dat kan!

Of u wil het lichtere tuinwerk zelf doen  maar de grotere klussen uitbesteden? Dat kan ook! U kunt contact met ons opnemen wanneer uw tuin onderhoud nodig heeft. Maar we kunnen ook een onderhoudsplan samenstellen,  in dit onderhoudsplan maken we afspraken hoe vaak en in welke periode wij per jaar het onderhoud tuin bij u komen doen.

Ook speciaal voor senioren onderhoud tuin brabant omdat u gewoon langer thuis wil blijven wonen!

Het belangrijkste onderhoud tuin brabant vindt plaats in de lente, de zomer en de herfst.

In de lente als de kou definitief is verdwenen beginnen we met het verwijderen van oude planten resten, snoeien beplanting, bomen en hagen. Verticuteren van het gazon en bemesten van de tuin, gazon en borders, eventueel nieuwe beplanting zetten. We maken de tuin klaar voor de zomer zodat u lekker van de tuin kunt genieten.

In de zomer waarin de tuin volop groeit en bloeit is een tussentijdse onderhoudsbeurt belangrijk om onkruid te verwijderen uit tuin en terras. Snoeien en opbinden beplanting en aanplanten een jarige planten. Zo kan u blijven genieten!

In de herfst maken we de tuin winterklaar, opruimen van te blad en verwelkte bloemen, eventueel beplanting beschermen tegen de vorst. Buitenkraan en waterpomp af koppelen. Terras en tuinmeubels opruimen. De tuin kan er weer tegen tot het voorjaar!

Onze werk gebied voor onderhoud tuin is vooral regio brabant en gelderland.

tuin onderhoud