Over ons

Christel Goossens Tuindesign

Christel Goossens is de vrouw, tuinontwerper, achter Christel Goossens Tuindesign. Zij adviseert, ontwerpt en begeleidt bij de aanleg van uw droom tuin. Christel Goossens vindt dat u optimaal moet kunnen genieten in en van uw tuin, een plaats waar elk gezinslid zich kan uitleven en ontspannen. Met passie voor de natuur, het grote enthousiasme en de liefde voor vorm maakt Christel als tuinontwerper unieke en creatieve tuinontwerpen op maat.

christel goossens

Persoonlijk contact
Op maat gemaakt tuinontwerp
Tuinontwerpen die aansluiten bij uw wensen
Uniek en origineel
3-D tekeningen voor realistische impressie

Mijn highlights

De tuin is de locatie waar architectuur en het landschap met elkaar verbonden worden.

De ene tuin is de andere niet! Elke tuin, plek en bewoners zijn anders. De tuinen die ik ontwerp reageren hierop en zijn dus uniek. Tuinen waarin geleefd kan worden en waarin beplanting een belangrijke rol speelt. Sfeer, de ruimte, de vorm, wisselingen in lichtinval, geuren, texturen, en de seizoen dynamiek van de beplanting maken de tuinbeleving bijzonder. De tuin wordt een verlengstuk van uw woonkamer! Bekijk mijn Projecten.

Christel Goossens ontwerpt tuinen in uiteenlopende stijlen, van modern minimalistisch tuinen tot landelijk romantische tuinen, bekijk mijn portfolio en laat u inspireren.

Christel Goossens heeft ruime ervaring en is onafhankelijk. Klanten kunnen daarom rekenen op vakkundig en eerlijk advies. Indien gewenst verzorgt Christel Goossens Tuindesign ook de aanleg van het tuinontwerp. Ik werk samen met uw tuinman/hovenier of een hovenier uit mijn uitgebreide netwerk.

Kortom het juiste adres voor een tuinontwerp dat bij u past.

Christel Goossens Tuindesign is een tuinontwerper in hart en nieren. De passie voor de natuur, het grote enthousiasme en de liefde voor vorm gecombineerd met een gedegen opleiding, resulteert in creatieve tuinontwerpen op maat.

Christel Goossens is gespecialiseerd in seniorentuinen en 3-D visualisaties van particuliere en bedrijfstuinen.

Enkele referentie projecten