Bedrijfstuin ontwerp

Het visite kaartje voor uw bedrijf

Uw bedrijfstuin is het visite kaartje voor uw bedrijf, het is een absolute meerwaarde! Het versterkt het imago van uw onderneming, door de eigen stijl die aansluit bij uw bedrijfspand en past in de omgeving. De bedrijfstuin is het eerste wat uw klanten zien, welke indruk laat die achter? Maar ook voor uw medewerkers is het prettig om in een mooie groene omgeving te werken en te kunnen pauzeren, lunchen en ontspannen met collega’s, heerlijk in de buitenlucht.

Ik maak voor u een exclusief bedrijfstuin ontwerp, wat past bij uw bedrijf.

Zet uw wensen en ideeën om in een bedrijfstuin ontwerp, dit is maatwerk! Er zijn veel elementen rond het inrichten van een bedrijfstuin waar rekening mee gehouden moet worden o.a. duurzaamheid, milieu, budget, parkeer mogelijkheid, verlichting, inbraakpreventie, beplantingen etc. Ik geef doelgericht advies en help u graag bij de realisatie.

Met het bedrijfstuin ontwerp laat ik u van te voren duidelijk zien hoe het gaat worden door middel van grote tekeningen op schaal met foto’s. Maar ook door het te visualiseren  met een aantal 3D tekeningen vanuit verschillende aanzichten en zichtlijnen. Dit geeft een duidelijk beeld van de vorm,  indeling en beplanting van het bedrijfstuin ontwerp.

Maar ook voor u als hovenier is een duidelijk en goed bedrijfstuin ontwerp met 3D visualisatie tekeningen belangrijk om de opdracht te krijgen.

Alle tekeningen ook digitaal.

bedrijfstuin ontwerp

Benieuwd naar onze werkwijze? Kijk dan hier om te zien hoe uw ontwerp tot stand komt!