Over Mij

Christel Goossens Tuindesign

Ik Christel Goossens ben de vrouw, tuinontwerper, achter Christel Goossens Tuindesign. Ik ontwerp, adviseer en begeleid bij de aanleg van uw droom tuin. Ik vind dat u optimaal moet kunnen genieten in en van uw tuin, een plaats waar elk gezinslid zich kan uitleven en ontspannen.

Als tuinontwerper heb ik in de loop der jaren een veelzijdigheid aan opdrachten mogen realiseren, tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers. Ik ontwerpt tuinen in uiteenlopende stijlen, van moderne natuurlijke tuinen tot landelijk romantische tuinen, bekijk mijn projecten en laat je inspireren. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren maar ook hoveniers e.a.

Met passie voor de natuur, een goede opleiding en groot enthousiasme en liefde voor vorm maakt ik unieke en creatieve tuinontwerpen op maat.

christel goossens

Persoonlijk contact
Op maat gemaakt tuinontwerp
Tuinontwerpen die aansluiten bij uw wensen
Uniek en origineel
3-D tekeningen voor realistische impressie

Christel Goossens

De tuin is de locatie waar architectuur en het landschap met elkaar verbonden worden.

De ene tuin is de andere niet! Elke tuin, plek en bewoners zijn anders. De tuinen die ik ontwerp reageren hierop en zijn dus uniek. Tuinen waarin geleefd kan worden en waarin beplanting een belangrijke rol speelt. Sfeer, de ruimte, de vorm, wisselingen in lichtinval, geuren, texturen, en de seizoen dynamiek van de beplanting maken de tuinbeleving bijzonder. De tuin wordt een verlengstuk van uw woonkamer! Bekijk mijn Projecten.

Ik heb in de afgelopen jaren als tuinontwerper een veelzijdigheid aan opdrachten mogen realiseren, tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers. Ik ontwerpt tuinen in uiteenlopende stijlen, van moderne natuurlijke tuinen tot landelijk romantische tuinen, bekijk mijn projecten en laat je inspireren.

Door mijn ruime jaren lange ervaring en onafhankelijkheid kan ik u als klant een vakkundig en eerlijk advies geven, onder andere over aanleg en budget. Advies waar je iets aan hebt neem direct contact met mij op!

Met passie voor de natuur en duurzaamheid,  het grote enthousiasme en de liefde voor vorm gecombineerd met de juiste opleiding tuin en landschapsarchitectuur, aangevuld met verschillende opleidingen en cursussen heb ik een goede en brede kennis om je op de juiste manier te kunnen helpen en adviseren met het maken van een uniek tuinontwerp op maat voor jou!

Mijn specialisatie ligt vooral in het ontwerpen van tuinen voor particulieren. Met veel aandacht voor advies en ontwerp bij aanleg van zwembad of zwemvijver in de tuin, seniorentuinen en onderhoudsvriendelijke tuinen. Voor werkende, gezinnen en senioren. Volop genieten in de tuin voor ieder gezinslid met minder onderhoud! Ook voor u!

!

Enkele referentie projecten