Zwembad in de tuin

Zwembad in grote en kleine tuinen

Met een heerlijk zwembad in de tuin, heeft u de vrijheid om elke dag een fijne duik nemen en lekker te ontspannen. Is dat geen droom die uitkomt? Maar hoe pakt u dat dan aan? Begint u gewoon met het laten bouwen van een zwembad en maakt u daar een tuinontwerp omheen? Of kiest u liever voor een compleet tuinontwerp met zwembad, zodat de tuin en het zwembad een mooi geheel vormen? Christel Goossens Tuindesign maakt voor u een goed doordacht tuinontwerp, waarin het zwembad volledig tot zijn recht komt. Heeft u daar wel oren naar? Neem dan gerust contact met mij op om uw plannen en wensen voor uw zwembad en tuin te bespreken. Natuurlijk om uiteindelijk ook tot uitvoeren van het plan.

Specialist voor tuinontwerp met zwembad

Het aanleggen van een zwembad en tuinontwerp vraagt om het oog van een specialist, Christel Goossens Tuindesign. In het tuinontwerp van een grote of kleine tuin met zwembad houd ik rekening met al u wensen, de stijl van uw woning en wat de omgeving te bieden heeft. Voor het tuinontwerp met zwembad bij uw woning, houd ik rekening met zowel de praktische als esthetische belangen. Kortom, met oog voor het geheel, ontwerp ik een tuin met zwembad die naadloos op elkaar, de omgeving en uw woning aansluiten.

Alle mogelijkheden van tuinontwerp in kaart brengen

In de ontwerpfase van uw tuin met zwembad, kijk ik ook naar welk type zwembad aansluit bij uw wensen. U hoeft zeker geen grote tuin te hebben om er een zwembad in aan te laten leggen. Het maken van een tuinontwerp voor een kleine tuin met zwembad is ook geen probleem. Uw wensen voor het zwembad zijn wel belangrijk. Wilt u op een warme zomerdag gewoon lekker kunnen afkoelen, wilt u een baantje kunnen trekken, of doet u dagelijks graag een sportieve work-out in het water? En welke tuinstijl past bij u? Ik ontwerp tuinen in uiteenlopende stijlen, van moderne natuurlijke tuinen tot landelijke romantische tuinen. Met het tuinontwerp met zwembad dat ik voor u maak, breng ik alle ontwerpmogelijkheden voor u in beeld.

Uniek tuinontwerp met zwembad in 6 stappen

Het ontwerpen van een unieke, persoonlijke en mooie tuin met zwembad doe ik voor u in 6 overzichtelijke stappen:

  1. Twee schetsen
  2. Een plattegrond op schaal
  3. 3D-visualisatie
  4. Uitgebreid beplantingsplan
  5. Verlichtingsplan met foto’s
  6. Matenplan, werktekening op schaal en zwembadplan met foto’s

Zodra het tuinontwerp met zwembad klaar is, en dus ook de juiste plaats en het type zwembad is bepaald, kunt u met een goede zwembadbouwer en een hovenier om tafel gaan voor de aanleg van uw droomtuin met zwembad. Heeft u vragen? Neem dan contact op!