Zwemvijver in de tuin

Heerlijk verkoelend zwemwater op een warme dag met een mooie natuurlijk uitstraling het hele jaar door, dat is een zwemvijver in de tuin.

Voor de aanleg van een zwemvijver heeft u keuze qua ontwerp en uitstraling. Een strakke zwemvijver met een moderne uitstraling of juist meer de organische vorm met een natuurlijkere uitstraling.

Voor de aanleg van een zwemvijver is het belangrijk om een tuinontwerp te laten maken waarin de zwemvijver meegenomen wordt zodat u er het gehele jaar van kunt genieten en aansluit bij uw wensen. Of het om een bestaande tuin of om een nieuw aan te leggen tuin gaat maakt niet uit. Het is belangrijk dat de vijver een mooie, juiste plaats in de tuin krijgt en aansluit bij het geheel, waardoor het zeker een aanwinst in de tuin wordt.

Een zwemvijver bestaat altijd uit twee gedeeltes: een zwemgedeelte en een filtergedeelte waarin de planten staan die zorgen voor een biologische filtering van het water.

Zwemvijvers hebben net als een zwembad of gewone vijver onderhoud nodig maar gelukkig is het onderhoud zeer eenvoudig.

Laat u vooraf goed door mij adviseren en voorlichten zodat uw zwemvijver straks perfect bij u en uw tuin past.

Als het tuinontwerp klaar is, de juiste plaats afmeting en stijl zwemvijver is bepaald, is het moment daar om met een goede zwemvijverbouwer en hovenier om tafel te gaan.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk aan vakmensen opgebouwd.