Kosten tuinontwerp

Kosten tuinontwerp? Belangrijker is prijs kwaliteit!

Een goed tuinontwerp bespaart veel kosten op de aanleg!
Aan mijn diensten zijn uiteraard kosten verbonden, maar de ervaring leert dat u met mijn tuinontwerpen deze kosten snel terugverdient. In mijn tuinontwerpen houd ik altijd de prijs-kwaliteitverhouding nauwlettend in de gaten.

Met mijn uitgebreide tuinontwerp en beplantingsplan kan u zelf de tuin geheel of gedeeltelijk aanleggen maar als u het door een vakman wil laten aanleggen kan u een paar hoveniers vragen een offerte te maken voor dit tuinontwerp. Zo vergelijkt u appel met appels! Ook mijn hoveniers kunnen een offerte voor u maken ik ben op de hoogte van hun goede vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Een passende oplossing voor ieder budget

Mijn tarieven zijn hierdoor altijd marktconform. Doordat ik een tuinontwerp op maat maak, kan ik voor ieder budget een passende oplossing bieden.

kosten tuinontwerp

Verschillende mogelijkheden in tekeningen tuinontwerp, digitaal, 3D tekeningen.

Van tuinschetsen tot 3D tekeningen! Beplantingsplannen, verlichtingsplannen en beregeningsplannen, mogelijkheden genoeg om voor u een goed tuinontwerp te maken wat bij u past.

Definitieve prijs

De definitieve kosten van het tuinontwerp zijn afhankelijk van uw specifieke wensen (een tuin met veel gras en tuinbeplanting is goedkoper dan een tuin met heel veel bestrating en bouwwerken) de complexiteit, uw woonplaats en uiteraard oppervlakte van uw kavel.

Ontvang een gedetailleerde prijsindicatie
Om u meer informatie te kunnen geven over de kosten tuinontwerp, maak ik graag een afspraak. Naar aanleiding van ons gesprek kan ik een gedetailleerde prijsindicatie verschaffen voor het tuin ontwerp.

Neem contact met mij op met mail of bel 06-12717515.