Gezinstuin met trampoline

In deze gezinstuin trampoline ingegraven in de hoek van de tuin. Wel in het zicht! Maar ook weer niet duidelijk aanwezig!

De ideale gezinstuin is een tuin waarin je zelf volledig tot rust kunt komen, terwijl de kinderen zich er juist helemaal in kunnen uitleven.

Trampolinespringen is leuk en immens populair bij kinderen. Omdat kinderen veel bewegen bij trampolinespringen en soms onverwachte sprongen maken is er kans op een ongeval. De meeste ongevallen tijdens het trampolinespringen zijn vallen op de trampoline, vallen van de trampoline, botsingen met speelkameraden en beknellingen tussen de veren. Zorg daarom voor een ingegraven trampoline met een goede afscherming van de veren.

De perfecte balans in je tuin die ervoor zorgt dat de kinderen én hun ouders optimaal kunnen genieten. Een comfortabel terras of lounge plaats en een gazon en speel elementen.

In deze gezinstuin trampoline en  gazon om op te spelen afgewisseld groot eetteras met verrijdbare planten bakken en een plaats voor twee loungebedden op een terrasje in de zon.

De leibomen zorgen voor meer privacy en diepte in de tuin. Veel bloeiende beplanting voor de natuurlijke en gezellige uitstraling, het hele jaar door.