Tuinonderhoud Brabant

Onderhoudsplan op maat

U wil het volledige tuinonderhoud uit handen geven? Of u wilt dat wij een paar keer per jaar, in de lente, zomer en de herfst het tuinonderhoud voor u doen. Of wilt u het anders? Geen probleem! Wij maken met u een onderhoudsplan voor het tuinonderhoud Brabant op maat voor u.

tuinonderhoud brabant

Compleet geregeld tuinonderhoud Brabant Contract

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw tuin. Dat houdt in dat wij in de lente en de herfst komen voor het intensieve tuinonderhoud. Gedurende de rest van het jaar onderhouden we continue de tuin.

Royaal geregeld tuinonderhoud Brabant Contract

Wij verzorgen voor u het intensieve tuinonderhoud in de lente, de zomer en de herfst, en u houdt zelf het lichte werk in de tuin bij.

Flexibel tuinonderhoud Brabant Contract

We bepalen samen wat u in een bepaalde periode allemaal in de tuin gedaan wil hebben. Misschien bent u een bepaalde periode op vakantie en wil u dat de tuin dan geregeld wordt bijgehouden, als u thuis bent doet u het weer zelf.

De werkzaamheden

De werkzaamheden die bij het onderhoud uitgevoerd worden zijn onder andere: verwijderen oude planten resten, nieuwe beplanting, snoeien en bemesten. Heesters en bomen snoeien, onderhoud gazon verticuteren en bemestingen, onkruidbestrijding, en onderhouden verhardingen en halfverhardingen. Winterklaar maken van de tuin oa terras en tuinmeubels opruimen, afkoppelen buitenkraan en waterpomp en beschermen beplanting.

Neem contact op voor tuinonderhoud Brabant en omgeving