Tuinontwerp Bernheze

Bent u op zoek naar tuinontwerp Bernheze of omgeving?

Ik ben werkzaam als tuinarchitect in Brabant en heb al verschillende tuinen in Bernheze mogen ontwerpen. Christel Goossens Tuindesign maakt voor ieder formaat een tuinontwerp Bernheze op maat voor uw tuin, woon en leefomgeving.

Waarom Christel Goossens Tuindesign?

Ik vertaal al uw wensen in een Uniek tuinontwerp Bernheze op maat gemaakt voor u.

Keuze uit diverse tuinschetsen!

Na inventarisatie van uw wensen, maak ik twee verschillende tuinschetsen. Zo kan ik u meerdere mogelijkheden voor uw tuin laten zien en kan u kiezen wat u het meest aanspreekt. Na uitgebreid deze schetsen met u te bespreken werk ik ze uit tot een definitief tuinontwerp Bernheze.

Onafhankelijk ga ik voor u aan de slag! U zit niet direct vast aan de aanleg van de tuin! U betaald mij alleen de ontwerp kosten. Hierna kan u kiezen of u de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk laat aanleggen door een vakkundige hovenier. Veel vakbekwame hoveniers heb ik in mijn netwerk die u kunnen helpen met de aanleg.

3D tekeningen zeggen meer dan een plattegrond!

Door middel van 3D tekeningen kan ik het tuinontwerp visualiseren. Voor veel mensen is een plattegrond niet goed te lezen, omzetten tot een beeld! Met 3D tekeningen kan ik u een goed beeld geven hoe uw toekomstige tuin er uit zal gaan zien.

tuinontwerp Bernheze

Neem contact op voor meer informatie