Tuinontwerp Boxtel

Een unieke tuin in Boxtel

Wenst u in de omgeving van Boxtel de hulp van een tuinarchitect bij het ontwerpen van een geweldig tuinontwerp? Ga dan voor de creatieve ontwerpen van Christel Goossens Tuindesign. Ik (Christel Goossens) heb een grote passie voor de natuur en wens in uw tuin de natuur en architectuur samen te brengen. Naast een prachtig tuinontwerp, kan ik indien gewenst ook de tuinaanleg verzorgen. Ik werk graag samen met uw tuinman of hovenier in mijn grote netwerk. Heeft u behoefte aan meer informatie over mijn diensten als tuinarchitect? Neem dan contact met mij op. Ik informeer u graag verder over een uniek tuinontwerp op maat in Boxtel.

Ontspannen in uw tuin in Boxtel

Als tuinarchitect wil ik een uniek tuinontwerp voor u realiseren. Door goed naar uw wensen en behoeftes luisteren en de mogelijkheden in uw tuin te onderzoeken, kom ik tot een creatief ontwerp waarin uw ideeën worden verwerkt. Met de tuinaanleg wil ik een tuin creëren waarin jong en oud zich kan uitleven en ontspannen. Met mijn inspanningen zal uw tuin uiteindelijk een verlengstuk worden van uw woonkamer. Welke elementen wenst u terug te zien in het tuinontwerp? Ieder element in uw tuin in Boxtel draagt bij aan de unieke tuinbeleving.

De realisering van het tuinontwerp en de tuinaanleg

Voor welke tuinstijl kiest u in Boxtel? Ik ontwerp tuinen in zeer uiteenlopende stijlen. U kunt hierbij denken aan de tuinaanleg van een moderne minimalistische tuin, een landelijke tuin of een rustgevende, romantische tuin. Komt u er niet helemaal uit wat betreft het tuinontwerp? Dan help ik u graag met onafhankelijk advies op maat. Ik help u ontdekken wat belangrijk is in uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor een tuinontwerp van een seniorentuin. Een seniorentuin moet voorzien zijn van alle gemakken zoals brede paden, onderhoudsvriendelijke beplanting en goede buitenverlichting. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met de tuinarchitect.

Schakel Christel Goossens in als tuinarchitect

Schakelt u Christel Goossens in als tuinarchitect? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Persoonlijk contact
  • Een tuinontwerp op maat
  • Een uniek en creatief ontwerp
  • Een ontwerp op basis van uw wensen
  • 3D tekeningen voor een duidelijke impressie

Neem contact op vanuit Boxtel

Wilt u in Boxtel ook genieten van de tuinaanleg naar het ontwerp van Christel Goossens? Neem dan contact op door te bellen naar 06-12717515 of mail naar info@christelgoossens.nl. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen via het online contactformulier. Ik help u dan graag aan een geweldig tuinontwerp in Boxtel.