Tuinontwerp Den Bosch

Opzoek naar een tuinontwerp Den Bosch omdat u in het mooie Den Bosch woont?

Bent u opzoek naar een tuinontwerper, tuinarchitect, die een tuinontwerp Den Bosch voor u kan maken omdat u Den Bosch of omgeving woont. Christel Goossens Tuindesign kan u daar bij helpen. Ik maak tuinontwerpen van ieder formaat van stadstuin tot landelijk, van modern tot landelijk of eigentijds.

Waarom Christel Goossens Tuindesign?

Ik kan al uw wensen vertalen in een Uniek tuinontwerp op maat gemaakt voor u. Omdat ik onafhankelijk ben zit u niet direct vast aan de aanleg van de tuin! U betaald mij alleen de ontwerp kosten. Hierna kan u kiezen of u de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk laat aanleggen door een vakkundige hovenier. Ik heb wel een uitgebreid netwerk van vakbekwame hoveniers die u kunnen helpen met de aanleg.

Keuze uit diverse tuinschetsen!

Na inventarisatie van uw wensen, maak ik twee verschillende tuinschetsen. Zo kan ik u meerdere mogelijkheden voor uw tuin laten zien en kan u kiezen wat u het meest aanspreekt. Na uitgebreid deze schetsen met u te bespreken werk ik ze uit tot een definitief tuinontwerp Den Bosch.

tuinontwerp den bosch

3D tekeningen zeggen meer dan een plattegrond!

Doormiddel van 3D tekeningen kan ik het tuinontwerp visualiseren. Voor veel mensen is een plattegrond niet duidelijk genoeg. Met de 3D tekeningen kan ik u een goed beeld geven hoe uw toekomstige tuin er uit zal gaan zien

De juiste Beplanting maakt de tuin compleet

Het beplantingsplan versterkt het tuinontwerp, door de juiste soort beplanting, vorm, kleur en seizoensbeleving. Het uitgebreide beplantingsplan wordt op schaal geleverd met foto’s en beschrijvingen van de planten.

Voor meer informatie kijkt u verder op de website of neem gewoon contact met mij op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.