Tuinontwerp Haren

Het verwezenlijken van uw ideale tuin in Haren

Wilt u in Haren uw droomtuin verwezenlijken met de hulp van een vakkundige tuinarchitect? Kies dan voor de diensten van Christel Goossens Tuindesign. Ik (Christel Goossens) heb uw wensen een ideeën hoog in het vaandel staan bij het maken van een tuinontwerp. Met mijn ruime ervaring en grote kennis ontwerp ik de tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Hulp nodig bij de verzorging van de tuinaanleg? Met mijn uitgebreide netwerk breng ik u in contact met de juiste hovenier of tuinman. Lees verder voor meer informatie over werkzaamheden die ik uitvoer als tuinarchitect. Natuurlijk kunt u ook direct contact met mij opnemen vanuit Haren voor een uniek tuinontwerp.

Sfeer creëren in uw tuin in Haren

Iedereen heeft de droom om in de ideale tuin optimaal te genieten van de zon en de natuur. Met mijn hulp als tuinarchitect kan ik deze droom verwezenlijken. Om tot uw ideale tuin komen, zijn uw ideeën, wensen en behoeftes erg belangrijk. Welke elementen ziet u graag terugkomen in uw tuin? Kies bijvoorbeeld voor sfeermakende planten en ga voor fijne vormen en texturen om een unieke tuinbeleving te creëren. Welke sfeer wilt u in Haren tot leven brengen?

Onafhankelijk advies bij tuinontwerp en tuinaanleg

Omdat ieder mens uniek is, zijn er ook veel verschillende tuinstijlen. Sommige mensen hebben niet helemaal duidelijk welke stijl bij hen past. Daar kan ik als tuinarchitect gelukkig bij helpen. Ik geef u graag onafhankelijk en eerlijk advies. Zo komt u uiteindelijke tot de tuin die u wenst. Kies in Haren bijvoorbeeld voor een landelijk, romantisch of modern tuinontwerp. Naast de stijl kan er ook gevarieerd worden in de functie van de tuin. Wenst u bijvoorbeeld een seniorentuin? Dan houd ik er in het tuinontwerp rekening mee dat de tuin voorzien moet zijn van alle gemakken. Denk hierbij aan goede buitenverlichting, onderhoudsvriendelijke planten en geen hoogteverschillen.

Profiteren van de voordelen van een tuinarchitect

Wanneer u kiest voor een tuin naar de hand van Christel Goossens als tuinarchitect, kunt u het volgende verwachten:

  • Persoonlijk contact met de klant
  • Een tuinontwerp op maat
  • Een ontwerp dat uniek en creatief is
  • Een ontwerp dat is gebaseerd op uw wensen
  • 3D tekeningen voor een heldere impressie

Benader mij voor een tuinontwerp in Haren

Bent u in Haren geïnspireerd geraakt door de prachtige ontwerpen en tuinaanleg van Christel Goossens? Neem dan contact op via 06-12717515. Mailen kan naar info@christelgoossens.nl. Tevens heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk hulp bieden met een prachtig tuinontwerp in Haren.