Waarom een Tuinontwerp laten maken?

Waarom een Tuinontwerp laten maken?

Het succes van elke activiteit valt of staat met de voorbereiding ervan.
Zo ook het succes van het aanleggen van een nieuwe tuin!

Een goede voorbereiding  voor het aanleggen van een nieuwe tuin is het laten maken van een goed tuinontwerp met beplantingsplan.

Het grappige is dat bij huizenbouw iedereen snapt dat een architect het ontwerp moet maken, maar bij het aanleggen van een tuin gaat het vaak mis! De cruciale stap om eerst een tuinontwerp te laten maken wordt overgeslagen, de noodzaak daarvan ontgaat de klant nog al eens! Een tuinontwerp maken kan nooit zo moeilijk en veel werk zijn denkt men soms. Maar het maken van een goed tuinontwerp is een proces, een goede vertaling van uw persoonlijke wensen naar een uniek, duurzaam en functioneel tuinontwerp. Elke tuin en situatie is uniek en vraagt andere creatieve oplossingen. Ik vind het van groot belang om met u als opdrachtgever een goede relatie op te bouwen. Door het persoonlijk contact komen we samen tot de mooiste resultaten, hier neem ik dan ook in het tuinontwerp proces voldoende tijd voor.

Geld besparen!

Door het laten maken van een goed tuinontwerp bespaart u ook geld!  Geen ad hoc investeringen in de tuin, maar eerst bedenken wat willen we. Met het uitgebreide tuinontwerp kan u de tuin geheel of gedeeltelijk zelf aanleggen, wat geld bespaart. Maar als u het wil uitbesteden kan u het gebruiken om offertes op te vragen, wat ook geld kan besparen.

Een goed ontwerp zorgt voor jarenlang tuinplezier!

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.