Tuinontwerp Oss

Tuinontwerp Oss en omgeving

Uw tuin is toe aan vernieuwing omdat deze niet meer voldoet? Of u heeft een nieuwbouw woning en dus nog helemaal geen tuin? Of u heeft een nieuwe woning gekocht waar de tuin ook opnieuw aangelegd moet worden? Dan bent u voor een tuinontwerp Oss bij Christel Goossens Tuindesign aan het juiste adres.

 

Het belangrijkste bij het maken van een nieuwe tuin is het tuinontwerp!

Ik maak een tuinontwerp Oss op maat voor uw tuin, houd rekening met al uw jullie wensen, woning, en omgeving en natuurlijk budget! Door eerst een goed doordacht tuinontwerp te laten maken kan u veel geld besparen op de aanleg. U kan met dit tuinontwerp Oss de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk door een vakkundig hovenier laten aanleggen. Met dit plan kan u prijzen voor de aanleg vergelijken, het is net als een huis bouwen, eerst laat u de architect het huis tekenen en vervolgens kiest u de aannemer die uw huis gaat bouwen. Zo kan u gegarandeerd veel geld besparen en omdat u samen met mij goed over het tuinontwerp hebt nagedacht is deze ook duurzaam door bv materiaal en beplanting keuze.

Meer keuze door een aantal schetsen!

Doordat ik eerst een tweetal schetsen maak heeft u meer keuze. Ik kan u zo meer mogelijkheden laten zien. Na het bespreken van deze schetsen maak ik vervolgens het definitieve tuinontwerp Oss met beplantingsplan, 3D tekeningen, verlichtingsplan en beregeningsplan.

Een tuinontwerp met 3D visualisatie

Om het tuinontwerp Oss te visualiseren zodat u duidelijk kan zien hoe de tuin er uiteindelijk uit zal gaan zien maak ik een aantal 3D visualisatie tekeningen. Deze 3D tekeningen zeggen veel meer dan een plattegrond.

Neem direct contact om vrijblijvend een afspraak te maken mail of bel 06-12717515.