Tuinontwerp Rosmalen

Kies voor een uniek tuinontwerp in Rosmalen

Woont u in Rosmalen en wilt u weer optimaal kunnen genieten van uw tuin met een prachtig tuinontwerp? Dan bent u bij Christel Goossens Tuindesign aan het juiste adres. Christel Goossens zorgt er als tuinarchitect namelijk voor dat in uw tuin de architectuur en het landschap met elkaar worden verbonden. Met mijn tuinaanleg zorg ik voor een geweldige tuinbeleving. Wenst u meer informatie over mijn werk als tuinarchitect? Lees dan verder of neem direct contact op voor een prachtig tuinontwerp in Rosmalen.

Een verlengstuk van uw woonkamer in Rosmalen

Iedere tuin, plek en bewoner is anders. Daarom is iedere tuin die ik als tuinarchitect ontwerp uniek. Het tuinontwerp dat ik maak, baseer ik op de plek van de tuin en de wensen van de bewoners. Op deze manier kom ik tot een tuin waar echt geleefd kan worden en waar planten een belangrijke rol spelen. De tuinbeleving wordt bepaald door de seizoen dynamiek van de beplanting, sfeer, geuren, texturen, wisselingen in lichtinval en vorm. Bij het ontwerpen maak ik de tuin het verlengstuk van uw woonkamer. Zo laat ik u in Rosmalen optimaal genieten.

Verschillende soorten tuinaanleg

Iedereen heeft zijn eigen stijl wat betreft de tuin. Hier hou ik ook rekening mee tijdens de tuinaanleg in Rosmalen. Ik heb mij als tuinarchitect gespecialiseerd in seniorentuinen en 3D visualisaties van particuliere en bedrijfstuinen. Ik hou hierbij rekening met alle punten die belangrijk voor u zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een seniorentuin? Dan zorg ik voor een tuinontwerp dat voorzien is van alle gemakken. U kunt hierbij denken aan brede paden, goede buitenverlichting en onderhoudsvriendelijke beplanting. Veel ouderen willen namelijk zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Naast een seniorentuin kunt u ook altijd bij mij terecht voor een prachtige bedrijfstuin of beregening tuin. Ik wil graag iedereen helpen met een uniek en creatief tuinontwerp.

De kenmerken van Christel Goossens als tuinarchitect

Kiest u voor de diensten van Christel Goossens als tuinarchitect? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Zeer uniek en origineel
  • Persoonlijk contact
  • Een tuinontwerp op maat
  • Een ontwerp dat aansluit bij uw wensen
  • 3D tekeningen voor een realistische impressie

Bel of mail vanuit Rosmalen

Wenst u in Rosmalen ook een professioneel tuinaanleg met Christel Goossens als tuinarchitect? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-12717515 of mail naar info@christelgoossens.nl. Natuurlijk kunt ook contact opnemen via het online contactformulier op onze website. Ik help u dan graag met een prachtig tuinontwerp in Rosmalen.