Tuinontwerp Schijndel

Opzoek naar een Tuinontwerp Schijndel omdat u daar heerlijk woont?

Alleen ontbreekt er nog een goed ontwerp voor de tuin. U zoekt iemand die u kan helpen met het maken van een tuinontwerp Schijndel?  Omdat u daar een nieuwe woning gaat of aan het bouwen bent of een bestaande woning heeft gekocht  en de tuin is niet uw tuin! Maar ook als u een mooie woning heeft en de tuin aan vervanging toe is, de tuin is verouderd, u andere leefomstandigheden heeft of gewoon andere wensen.

Bij Christel Goossens Tuindesign bent u op het juiste adres voor u Tuinontwerp Schijndel omdat:

Ik al uw wensen vertaal in een Uniek Tuinontwerp dat geheel aansluit bij uw wensen en uw leefsituatie.

Tuinontwerp Schijndel

Keuze uit diverse mogelijkheden!

Na inventarisatie van uw wensen maak ik een paar tuinschetsen om u zo meerdere mogelijkheden voor de tuin te laten zien. Deze bespreken we uitgebreid waarna ik dit uitwerk naar een definitief tuinontwerp. Met dit ontwerp geheel op schaal en ook digitaal geleverd, kan u de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk laten aanleggen door een vakman. Ik heb een uitgebreid netwerk van vakkundige hoveniers.

3D tekeningen om het tuinontwerp te visualiseren

Om het tuinontwerp, de platte tekening, te visualiseren maak ik een aantal 3D tekeningen, zo krijgt u direct een duidelijk beeld hoe de tuin er uit zal gaan zien.

Beplantingsplan versterkt het tuinontwerp

Met de juiste beplanting op de juiste plaats is het tuinontwerp pas echt af. De juiste kleuren, combinaties, vorm en seizoenbeleving. Het beplantingsplan wordt geleverd met foto’s en plantenbeschrijving.

Voor meer informatie neemt u gewoon contact met mij op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.