Tuinontwerp Sint-Michielsgestel

Bent u op zoek naar een tuinontwerp Sint-Michielsgestel?

Maar u weet niet waar u het beste een tuinontwerp Sint-Michielsgestel kan laten maken? Bij Christel Goossens tuindesign bent u op het juiste adres. U heeft een nieuwe woning gekocht, bent een nieuwe woning aan het bouwen of u heeft een bestaande woning gekocht en de tuin is niet uw tuin? Maar ook als u een mooie woning heeft en de tuin aan vervanging toe is, de tuin is verouderd, u andere leefomstandigheden heeft of gewoon andere wensen.

Christel Goossens Tuindesign is het juiste adres voor uw tuinontwerp Sint-Michielsgestel

Ik vertaal al uw wensen in een uniek tuinontwerp dat geheel aansluit bij uw wensen, woon en leefomgeving

Mogelijkheden en keuze genoeg!

Na inventarisatie van uw wensen maak ik een paar tuinschetsen om u zo meerdere mogelijkheden voor de tuin te laten zien. Deze bespreken we uitgebreid waarna ik dit uitwerk naar een definitief tuinontwerp. Met dit ontwerp geheel op schaal en ook digitaal geleverd, kan u de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk laten aanleggen door een vakman. Ik heb een uitgebreid netwerk van vakkundige  hoveniers.

3D tekeningen om het tuinontwerp te visualiseren.

Om het tuinontwerp, de platte tekening, te visualiseren maak ik een aantal 3D tekeningen, zo krijgt u direct een duidelijk beeld hoe de tuin er uit zal gaan zien.

Tuinontwerp Sint-michielsgestel

 

Zonder Beplantingsplan is het tuinontwerp niet af!

Met de juiste beplanting op de juiste plaats is het tuinontwerp pas echt af. De juiste kleuren, combinaties, vorm en seizoenbeleving. Het beplantingsplan wordt geleverd met foto’s en plantenbeschrijving.

Neem contact op voor meer informatie tuinontwerp Sint-Michielsgestel en omgeving