Tuinontwerp Veghel

Opzoek naar een Tuinontwerp Veghel omdat u daar heerlijk woont?

Tuinontwerp Veghel en omgeving nodig omdat u daar een nieuwe woning gaat bouwen of aan het bouwen bent. Een bestaande woning met een tuin of een bestaande woning heeft gekocht waarvan de tuin niet uw tuin is! Maar ook als u een mooie woning heeft en de tuin aan vervanging toe is, de tuin is verouderd, uw leefomstandigheden anders zijn geworden, bv de kinderen groot of de deur uit of gewoon andere wensen heeft.

Het begint allemaal met het maken van een goed tuinontwerp.

U zoekt iemand die u kan helpen met het maken van een tuinontwerp Veghel?

Bij Christel Goossens Tuindesign bent u op het juiste adres voor u Tuinontwerp  Veghel omdat:

Al uw wensen vertaal worden in een Uniek Tuinontwerp dat geheel aansluit bij uw wensen en uw leefsituatie.

tuinontwerp veghel

Keuze uit diverse mogelijkheden!

Na inventarisatie van uw wensen maak ik een paar tuinschetsen om u zo meerdere mogelijkheden voor de tuin te laten zien. Deze bespreken we uitgebreid waarna ik dit uitwerk naar een definitief tuinontwerp. Met dit ontwerp geheel op schaal en ook digitaal geleverd, kan u de tuin zelf of geheel of gedeeltelijk laten aanleggen door een vakman. Ik heb een uitgebreid netwerk van vakkundige hoveniers.

3D tekeningen om het tuinontwerp te visualiseren

Om het tuinontwerp, de platte tekening, te visualiseren maak ik een aantal 3D tekeningen, zo krijgt u direct een duidelijk beeld hoe de tuin er uit zal gaan zien.

Beplantingsplan versterkt het tuinontwerp

Met de juiste beplanting op de juiste plaats is het tuinontwerp pas echt af. De juiste kleuren, combinaties, vorm en seizoenbeleving. Het beplantingsplan wordt geleverd met foto’s en plantenbeschrijving.

Voor meer informatie neemt u gewoon contact met mij op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.