Tuinverlichting

Met de juiste tuinverlichting kunt u nog meer van de tuin genieten.

De tuin is een verlengstuk van de woonkamer met oa tuinverlichting. Tuinverlichting kan zowel functioneel zijn als sfeer geven aan de tuin.  Een tuin met tuinverlichting ziet er in het donker al snel gezellig uit. Buitenverlichting is onmisbaar!

Functioneel:

Buitenverlichting maakt dat je de auto makkelijk de oprit op stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Dat maakt het leven een stuk makkelijker!

tuinverlichting

Sfeer:

Daarnaast zorgt verlichting voor sfeer. ’s Avonds heerlijk eten en drinken met familie of gezellig bijpraten met vrienden; op mooie dagen geniet je met sfeervolle verlichting extra lang van het buitenleven. Het jaar rond zorgt buitenverlichting ervoor dat je vanuit huis een mooi verlichte tuin in kan kijken. Zo betrek je de tuin ook bij het leven in de woning.

Veiligheid:

Tenslotte zorgt voldoende verlichting voor een veiligere woonomgeving. Wist je dat tuinen zonder licht aantrekkelijker zijn voor inbrekers? Uit onderzoek is gebleken dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en inbrekers actiever zijn in de herfst- en wintermaanden wanneer het vroeger donker is. Het is bewezen dat de aanwezigheid van buitenverlichting de kans op inbraak aanzienlijk verkleint.

 

Ik maak voor uw tuin een verlichtingsplan op maat!

 

Verlichtingsplan, advies en offerte neem contact op