Aanleg tuin eigentijds tuinontwerp

Aanleg tuin, modern natuurlijk eigentijds tuinontwerp!

Na een super leuk traject, het maken van een tuinontwerp voor een moderne natuurlijke eigentijdse tuin. Niets is leuker dan samen met de klant een tuin te creëren die geheel naar wens is.  Maar dan volgt de volgende stap!

De aanleg van deze tuin!

Keuze hovenier of geheel of gedeeltelijk zelf aanleggen?

Het is heel belangrijk om voor een hovenier te kiezen die begrijpt waar je heen wilt. De uitvoering uitbesteden aan een hovenier heeft meerdere voordelen, waarbij de kwaliteit en het besparen van een hoop tijd en moeite wel voorop zullen staan.

Dit kan natuurlijk een hovenier zijn waar u al goede ervaringen mee heeft.  Maar u kunt ook gebruik maken van een hovenier uit mijn uitgebreide netwerk dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Een professional waarmee ik goede ervaringen hebben. Zo weet u dat u een goede partij kiest.

Een  hoveniers beschikt over de juiste kennis en expertise om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Eerst wordt met de hovenier besproken wat er allemaal moet gebeuren en welke middelen nodig zijn om deze tuin volgens het gemaakte tuinontwerp aan te leggen.

Vervolgens ontvangt u een goede offerte! Hierin staat gespecificeerd welke diensten hij voor u gaat uitvoeren en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn.

Daarna kan hij beginnen met de aanleg van de tuin.

Maar een tuinaanleg kan ook heel goed zelf worden uitgevoerd. Met vooral passie en een beetje kennis kan een hoop bereikt worden. Ook is het mogelijk om een deel zelf uit te voeren en het wat lastigere gedeelte uit te besteden. Dit is een goede manier om te besparen op de kosten van de tuinaanleg.

De herfst is de beste tijd om een tuin aan te leggen. De grond is nog warm en je nieuwe tuinplanten slaan beter aan. En niet te vergeten is de herfst gewoon een prachtseizoen dat zoveel langer doorgaat dan je denkt. Ook niet onbelangrijk is dat een tuin aanleggen in het najaar vaak goedkoper is, prijzen van de planten, bomen en hagen zijn lager en hoveniers hebben het vaak ook minder druk!